Preced är en organisation som specialiserat sig på att ge människor och organisationer utvecklingstjänster. Våra tjänster spänner över alla (nyckel-) personers utveckling för att leverera värden till organisationen. Detta genom att utveckla det mänskliga kapitalet samt att hjälpa individer att växa i sin karriär och privatliv. Vi anser att detta är en ständigt pågående process och vi arbetar nära dig för att säkerställa målen - för både organisationens och de personliga målen.

Med många års erfarenhet ges våra kunder väl beprövade och kontinuerligt förbättrade program. Detta ger en kraftfull plattform för de kundanpassade delarna och ger fokus på varje organisations specifika behov för att utveckla och utvecklas.

Dessa tjänster kan i stort sett klassificeras till 5 områden: organisationsutveckling, ledarskapsutveckling, ledarutveckling, personlig utveckling och kundbemötande. Vart och ett av dessa områden utgörs av ämnen och aktiviteter som försäkrar ett gott resultat.

 
Grundaren av Preced - Monica Cederstrand, startade företaget med sin erfarenhet och framgångsrika utförande av projekt inom organisations- och personlig utveckling. Monica har sedan 1993 arbetat inom dessa områden med passion för lärande, utbildning, utveckling av människor och organisationer. Monica har arbetat i många år med invandrares integration både i samhället och mot arbetsmarknaden. Visa Preced på Arbetsformedlingen
 
 
All rights reserved. Copyright © 2011 Preced.